top of page
Livserfaring

Som så mange andre, har også jeg gått en lang vei i livet.  Jeg vurderte å avslutte livet da jeg var 27 år, men fant ut at jeg først måtte finne hva meningen med livet var- om det overhodet hadde noen mening. Heldigvis så fant jeg den meningen livet har for meg. Dette har båret meg på den kronglete veien mitt liv har vært frem til en alder av 40 år. Da fant jeg en psykosynteseterapeut som møtte meg på en slik måte jeg trengte å bli møtt for å bli hel igjen. Endelig skjønte jeg at min verden bestod av andres og mine egne følelser. Jeg var supersensitiv og var nødt til å finne ut av hvem jeg var, samt bruke teknikker for å komme hjem til meg selv.
 

Jeg har også kjent på smerten av å ikke bli sett eller møtt innenfor psykiatrien. Jeg har erfart hvordan medisinene påvirker oss og noen ganger er det dessverre slik i livet at vi trenger den støtten medisinen kan gi. Veien tilbake til meg selv har jeg klart takket være fantastiske psykosynteseterapeuter samt utdannelsen i Psykosynteseterapi (les mer). Jeg har fått livet og gleden tilbake. Det kan ikke beskrives med ord.


Min interesse for kulturer og mennesker har ført meg over store deler av verden. Dette har gitt meg uendelig mye, samt en stor respekt for at hvert individ har sin reise og at ingen reise er lik.


Jeg driver regelmessig på med qigong og meditasjon / mindfullness.

" Through our problems, soul knocks on our door "

bottom of page